Refund policy

Item niet of beschadigd of incompleet ontvangen? Meld dit aub binnen 48 uur na (geplande) levering bij ons. Buiten deze termijn vervalt automatisch de garantie op de bezorging. 

Toch niet helemaal tevreden? Ruilen en/of retourneren is geen enkel probleem natuurlijk! Om een produkt te kunnen beoordelen dien je het toch eerst live in je handen gehad te hebben. ;)

Alle artikelen kunnen terug (* Producten die niet geruild kunnen worden zijn: bloemen, planten, gepersonalisserde items en reeds gemonteerde meubelen), dus ook de aanbiedingen of de sale.
Je hebt een afkoelingsperiode/bedenktijd van uiterlijk 14 dagen om het product aan te melden voor retour (aanmelden is verplicht), ingaande op de dag van ontvangst van het product.

Het product kan alleen ongebruikt/ongedragen en, indien mogelijk, in originele verpakking geretourneerd worden. Gesealde items kunnen alléén retour indien deze ook nog geseald zijn. Items in een (kado) verpakking kunnen alléén retour genomen worden, wanneer deze ook nog onbeschadigd is, en nog verkocht kan worden als een NIEUW produkt. Tevens moeten deze items verpakt worden voordat ze retourgestuurd worden, (in een doos of plastic zak naar gelang de kwetsbaarheid)  er mag geen sticker, tape, plakband of geschreven teksten, of een retourticket  rechtstreeks op de verpakking van het artikel geplaatst worden. Aangezien deze produkten dan niet meer verkocht kunnen worden. Dus een schoenendoos met schoenen erin dient verpakt te worden in een nieuwe verzendverpakking, en mag niet enkel de schoenendoos dichtgeplakt, retourgezonden worden.  Deze retouren worden namelijk geweigerd, en zijn kosten voor terugzending naar de klant, voor rekening van de klant. 

Te weinig gefrankeerde retouren, indien er geen sprake is van een retouretiket maar een retouradres , worden achteraf verrekend met het terug te betalen bedrag.

LET OP: vergeet niet de ontvangen cadeaus mee retour te sturen wanneer je hier geen recht meer op hebt i.v.m retourneren.
Zijn de cadeaus niet bijgevoegd, word de waarde van het cadeau automatisch in mindering gebracht van het tegoed waar je recht op hebt. 

Wij vergoeden de eventuele leveringskosten door ons in rekening gebracht voor het geretourneerde product (bij retournering van de complete bestelling), onverwijld doch binnen uiterlijk 14 dagen volgend op de dag waarop de klant ons de herroeping meldt. Tenzij wij aanbieden het product zelf af te halen, mogen wij wachten met terugbetalen tot wij het product hebben ontvangen of tot de klant aantoont dat hij het product heeft teruggezonden, naar gelang welk tijdstip eerder valt.
Wij gebruiken voor terugbetaling hetzelfde betaalmiddel dan de klant gebruikt heeft, tenzij de klant instemt met een andere methode. De terugbetaling zelf is kosteloos voor de klant.

  
  • Voor het retourneren van de bestelling zijn de retourkosten voor rekening van de klant. Kosten van een ontvangen retourticket (5,95) worden in rekening gebracht en achteraf verrekend met het te ontvangen tegoed. Voor onze Fashion designer items ontvang je een retouradres na goedkeuring ipv een retourticket.
  • De klant is verplicht om de retour online aan te melden. (onderaan de pagina)
  • De klant is verplicht om gebruik te maken van het eventueel aangeleverde gekoppeld retourticket om de retour soepel te kunnen verwerken. Kosten van het aanmaken van een retourticket bij het niet gebruiken van ons retourticket blijven staan, en worden in mindering gebracht van het uitstaande tegoed. 
  • Retouren kunnen niet op eigen iniatief naar bv ons postadres worden verstuurd, enkel naar het adres dat word doorgegeven aan de klant ná  de online aanmelding, behorende bij het te retourneren produkt. Wij maken nl gebruik van meerdere retouradressen waaraan bepaalde producten zijn toegedeeld. Extra kosten die door een verkeerde terugzending gemaakt moeten worden zijn voor rekening van de klant.
  • Omruilen van een bestelling is GRATIS muv Fashion! (o.a Kleding, schoenen, sieraden, accessoires enz). Hiervoor worden de standaard verzendkosten in rekening gebracht.
  • Terugbetaling geschied zsm na controle van de retour, doch met een uiterlijlke verwerkingstijd van 2 weken. Deze word op dezelfde manier teruggestort dan afgerekend is. 

 

 

* Producten die standaard niet geretourneerd kunnen worden zijn: bloemen, planten, gepersonaliseerde items en reeds gemonteerde items/meubelen (alleen wanneer er sprake is van een goedgekeurde klacht) .

Bij vragen kun je uiteraard contact opnemen : live chat of whatsapp +31-651865966 ovv Volledige naam aub.

 

Team ieniemieniepartys


 

 

 AANMELDEN RUILING/RETOUR

  * voorwaarden zoals hierboven vermeld zijn per 01-07-2022 van toepassing en zijn niet met terugwerkende kracht toepasbaar op bestellingen in het verleden.